Om Marion Wellenbrock

Jag heter Marion Wellenbrock Hansson och är sedan 2009 utbildad och diplomerad hästmassör från Axelsons Animal Massage School i Stockholm. Under första halvåret 2012 genomgick jag en 6 månaders yrkesutbildning till Equipment Coach på UPH, Utbildningscentrum för Professionell Hästvård i Älvsered. Den första längre yrkesutbildningen med huvudinriktning på hästens utrustning som genomförts i Sverige.

Därefter har jag utbildat mig till hästergonom i Tyskland och även gått en kurs, Fascia/Muskulatur på Häst, på Universitetet i Leipzig.

Utbildningen till laserterapeut gick jag sedan under 2014.

Under senare år har jag vidareutbildat mig till hundfysioterapeut, vilket kan liknas vid sjukgymnast för hundar.

Under 2018 har jag utvidgat mitt tjänsteutbud med massage för människor. Jag är nu certifierad massageterapeut och har en mottagning i Söderåkra, där jag erbjuder både behandlande och avslappnande massage. I den behandlande massagen använder jag såväl laser- som djupvågs-och triggerpunktsbehandling.

Jag är bosatt i Söderåkra mellan Kalmar och Karlskrona och verkar huvudsakligen inom ett område bestående av Kalmar, Kronobergs och Blekinge län. Vid flera samordnade uppdrag kan jag naturligtvis åka längre.